Prominente Crypto Strateeg Goes Viral, zegt Bitcoin, Ethereum en XRP Poised voor Epic Rally That Will Put 2017 to Shame

Prominente cryptoanalist en beïnvloeder Crypto Bitlord zegt dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP op het punt staan een rally te organiseren die de stierenmarkt van 2017 te schande zal maken.

In een tweetstorm vertelt Crypto Bitlord zijn 120.000 Twitter volgers dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Bitcoin psychologische weerstand van $10.000 uitschakelt op weg naar een nieuwe recordhoogte.

Dit is geen pomp die in 2017 begint. Het is een 2020 galactische pomp die mogelijk is gemaakt met MEER mensen en MEER geld. Nadat u uitzoomt op deze pomp jaar vanaf nu, zie je 2017 was gewoon een fucking test … Het gebeurt …

11.000 dollar binnen vier weken waarschijnlijk minder dan twee. Na de consolidatie zal [Bitcoin] de ATH-klim beginnen.

De crypto firebrand is ook bullish op ETH, en verwacht dat de op één na grootste cryptocurrency zijn waarde zal verdubbelen tegen volgende maand.

„De volgende maand [kaars] voor ETH zou ons bijna $500 moeten kosten.“

Bovendien denkt de cryptostrateeg dat XRP – een munt die de woede van veel investeerders heeft gevangen omdat hij blijft wegkwijnen in berengebied – tegenstemmers zal schokken en ongelovigen in het stof zal laten staan.

„XRP staat aan de rand van een verticale pomp. Kom over een paar dagen terug naar deze tweet en vraag jezelf af: ‚waarom heb ik niet gekocht‘.

Corona Millionaire staat bekend om zijn scherpe kritiek op de San Francisco betalingen startup Ripple. In augustus vorig jaar lanceerde hij een petitie waarin hij de startup in San Francisco aanspoorde om te stoppen met de verkoop van zijn XRP-bedrijven. De crypto-analist zei dat hij gelooft dat de verkoop van Ripple de markt overspoelt en de prijs van XRP verhindert toe te nemen.

Maar niet alle analisten geloven dat de crypto-markt klaar is om op elk moment snel te pompen. Crypto-strateeg CryptoAmsterdam vertelt zijn 15.000 Twitteraars dat het einde van een kortstondig altmuntenseizoen waarschijnlijk in zicht is.

„Ik denk wel dat het altcoin-feest binnenkort zal eindigen… [Bitcoin] dominantie [bij] wekelijkse ondersteuning. BTC varieert voor meer dan 70 dagen. BTC-volatiliteit op dieptepunten slechts vier keer gezien sinds 2017. Deze dieptepunten werden opgevolgd door 50%-250% BTC bewegingen. Q3 is historisch gezien bearish.“

Dr. Fauci täglich 100.000 neue COVID-Fälle vorhersagt
Kaufen Sie BTC? Wie sicher ist Ihre Bitcoin?