Crypto (2019) Filmanmeldelse: Kurt Russell slutter sig til Bitcoin Bros

Kurt Russell spiller (knap) i denne by-the-numbers B-film – men det er stadig en af ​​de få film derude, der tackler Bitcoin som et emne.

Kurt Russell, Beau Knapp, Luke Hemsworth og Alexis Bledel spiller i dette kryptokriminalitetsdrama.

Jeremie Harris stjæler showet (for kryptofans) som en Bitcoin Bro.

Crypto findes næppe i filmen og er ikke afbildet nøjagtigt, når den gør det

Crypto er en indiefilm med KURT RUSSELL i hovedrollen. Det handler om hvidvaskning af penge og nævner Bitcoin en masse. Det har også KURT RUSSELL. Plakaten vil være meget klar, du får det.

Kryptoboblen toppede i 2017, men film tager tid at kæmpe sig ud af helvede. Cryptos originale manuskript blev skrevet i 2017 og sendt til instruktøren, John Stalberg Jr., i begyndelsen af ​​2018. Stalberg ordnede produktionsaftalerne i midten af ​​2018, og filmen blev endelig frigivet til video-on-demand, og “ udvalgte teatre, „i USA i april 2019.

Du skal arbejde hurtigere end for god kryptosploitation; dette er et rum, hvor Defi mad mønter stiger , falder og stiger igen i blotte dage.

Vores helt (som ikke er KURT RUSSELL) er en bankoverholdelsesofficer. Han hedder Marty, og han spilles af Beau Knapp, men skuespiller og endda karakternavne betyder ikke rigtig noget her – alle er en generisk type.

Marty kæmper for den gode kamp mod hvidvaskning af penge. Han er funktionelt en politimand, der laver en humorløs og asocial version af Columbo. Han bliver forvist til sin hjemby i upstate New York for at være for god til sit job på Wall Street og svømmer ind i byen for at gøre alle elendige i forfølgelsen af ​​retfærdighed.

„Jeg får lugt af mild sammensværgelse fra dig. Måske har du hængt sammen med din Bitcoin-ven for meget.“

—Faktisk dialog fra Crypto (2019)

Ting starter med, at KURT RUSSELL bliver overdraget til Marty af kidnappere. KURT dukker ikke op igen i endnu en time. Undskyld, fans.

Liam Hemsworth i Crypto (2019). Billede: Lionsgate Filmens logotype er „CЯYPTO“ med en bagudgående R. Dette er for tidligt at telegrafere, at de onde er … Russkies! Revisoren kører brænderens telefonnumre ved at bytte SIM’er i hånden – som om enhver telefon ikke også sender sin IMEI – og du kan fortælle, at han er en dårlig fyr ved at telefongrænsefladen kommer op på … russisk!

Le recul de la part de marché de BitMEX aurait pu épargner aux bitcoiners une vente plus importante
Po Kanye West i PewDiePie renomowany Rapper Logic popiera Bitcoina