Belangrijkste voordelen van Bitcode Al

Range Sniper

Range Sniper lijkt op Dual Currency, waarbij u profiteert van uw settlement zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over marktschommelingen. Range Sniper biedt echter een minimum APY van 10-20% op uw USDC-investering en kan een maximum van 200% APY bereiken, afhankelijk van de koersbeweging.

Bron: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcode-al-ervaringen/

De manier waarop Ranger Sniper werkt is dat als de afwikkelingsprijs van Bitcoin buiten de gespecificeerde bandbreedte ligt, u een minimum van 10-20% APY krijgt. Uw investering wordt afgewikkeld in USDC als de afwikkelingsprijs buiten het bereik valt, en in BTC als de afwikkelingsprijs onder het bereik valt. Maar als de afwikkelingsprijs binnen de marge ligt, kunt u maximaal 200% APY in USDC verdienen.

Op deze manier kunt u de marktsituatie inschatten om het tij van crypto rente in uw voordeel te keren.

DCA Auto-Invest

Bitcode Al’s Auto-Invest functie stelt nieuwe gebruikers in staat om moeiteloos te investeren in crypto. Het maakt gebruik van dollar cost averaging om uw investeringen gelijkmatig te verdelen en de risico’s van de volatiele crypto-markt te verlagen.

Gebruikers zijn vrij om te kiezen tussen BTC/ETH, en kunnen het tijdsinterval van de investering samen met de dollar limieten instellen. DCA Auto-Invest vraagt ook geen servicekosten van de gebruikers, wat het een aantrekkelijk instrument maakt voor beginners.

Opbrengsten

Bitcode Al biedt tal van manieren om uw rendement te verhogen en biedt een maximum van 30% APY op uw crypto’s. Het stelt u in staat om te investeren in uw eigen tempo met verschillende investeringsopties, instrumenten en projecten.

Vastrentende

De vastrentende investering is uitstekend als u het niet erg vindt om uw vermogen te riskeren om hoge APY-rente te verdienen na een lock-in periode. Bitcode Al biedt een vast rendement op uw crypto’s, en de vastrentende dienst laat uw inactieve activa werken om een passief inkomen te genereren.

De huidige rentetarieven van Bitcode Al zijn 30% APY-rendement op USDC en USDT voor nieuwkomers, met een max. investering van $5.000. Daarnaast kunnen gebruikers altijd genieten van een 7%-8,25% APY-rendement op hun onbeperkte investering in 60-240 dagen sparen. Tot 6,25% rendement op ETH en tot 5% op BTC.

Zodra u uw crypto’s vastzet in vastrentende beleggingen, kunt u ze niet op elk moment opnemen en zult u moeten wachten op de vervaldatum om er toegang toe te krijgen.

Flexi Sparen

De Flexi Saving functie is het tegenovergestelde van Fixed Income; u kunt uw cryptos opnemen wanneer u dat nodig acht ten koste van verminderde rentevoeten.

Flexi Savings fungeert als een basis spaarrekening die minder risico biedt op verlies van uw cryptos in geval van snelle schommelingen in de markt door u toe te staan ze op te nemen wanneer u maar wilt. De huidige rentevoeten bij Flexi Saving zijn 4,92% op USDC/USDT, 3,15% op BTC, en tot 5,75% op altcoins.

Het beste kenmerk van Flexi Saving is dat het u toelaat om te beoordelen hoe de markt evolueert alvorens de volgende investeringsbeslissing te nemen. De rente wordt elk uur samengesteld en u kunt uw tegoeden op elk gewenst moment storten en opnemen.

DeFi Projecten

DeFi projecten zijn investeringsplannen van derden die u kunt gebruiken om variërende rentepercentages te verdienen, afhankelijk van het project waar u uw cryptos in stopt.

Door gebruik te maken van DeFi smart pools, kunt u investeren in crypto mining zonder de rompslomp van het opzetten van uw rigs. In plaats van high-end hardware, infrastructuur en energie, heeft u met DeFi smart pools alleen crypto holdings nodig om te beginnen met investeren in mijnbouw, waardoor u veel ellebogenwerk bespaart.

Net als Flexi Saving, geeft DeFi smart pool u het voordeel van onmiddellijke opname, samen met elk uur samengestelde rente. Wat het anders maakt is de hogere APY met een bovengrens in het geval van DeFi smart pool. Daarom worden gebruikers aangemoedigd om meer gebruikers uit te nodigen om hun limiet te verhogen.

Andere beleggingen op vaste termijn zijn Curve, een wisseldienst voor valuta met lage transactiekosten die het AMM-protocol volgt, en Compound, waarmee u leningen kunt aangaan of rente kunt verdienen door uw crypto’s te leveren.

Pros y contras de 1k Daily Profit